op de grilplaat van de airfryer.

Dit recept is voor de oven, maar kan ook makkelijk in de airfryer op de bakplaat of de grillplaat. Hou dan een temperatuur aan van 180 graden en een baktijd van 8 minuten. Zet de boterhammen vast met een sateprikker of leg er iets zwaars op, bijv. een bakblik.

Recept Afdrukken
Tosti
Dit is een makkelijk lunchgerecht dat je kan maken voor één persoon maar ook voor meerdere mensen. Ook erg makkelijk als een lunchbuffet maar kan ook prima bij een high tea.
Maaltijd lunch
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd lunch
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Neem een bakplaat en leg hier bakpapier op. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de korsten van het brood en halveer de vierkantjes. Smeer de helft van het brood aan één kant van het brood in met mayonaise en leg deze, met de mayonaise kant naar beneden, op de bakplaat met het bakpapier.
  3. Besmeer de andere kant van het brood met de Muhammara (of een andere tomatenspread). Hierover heen de geraspte belegen kaas, de ham, de augurken en als laatste de geraspte cheddar kaas.
  4. Besmeer de andere delen van het brood in met mayonaise en leg deze met de mayonaise kant naar boven op de geraspte kaas. Dan weer een vel bakpapier erop en dan weer een bakplaat of iets anders zwaars.
  5. Bak voor 20 minuten in de oven. Na 15 minuten de bovenste bakplaat en bakpapier verwijderen en dan nog 5 minuten bakken of onder de grill voor een mooie bruine kleur.
Tosti, maar dan een beetje anders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *