Veel mensen vragen zich af, waarom is de Philips Airfryer zo bijzonder. Dat heeft te maken met de Turbostar die onder in de bak zit.

De nieuwe Turbostar-technologie van Philips voert de hete lucht snel door de hele mand heen om deze te laten circuleren. Dit zorgt voor gelijkmatigere verdeling van de warmte en daardoor voor 50% gelijkmatiger gefrituurd voedsel (vergeleken met Airfryer zonder TurboStar met diepvriesfrites, beoordeeld op garing en bruining).

Het resultaat is gelijkmatigere gefrituurde etenswaren zonder noodzaak voor draaien of omscheppen, zelfs wanneer het voedsel wordt opgestapeld. Naast de warme luchttoevoer zorgt krachtige, verhitting van bovenaf snel voor een lekker krokant laagje aan de buitenkant.
Een heerlijk, goudbruin resultaat, elke keer opnieuw. Krokant van buiten, mals van binnen.

Bekijk het filmpje van Philips en oordeel zelf.

Bewaren

Bewaren

Philips Airfryer Turbostar-technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *