Kijk je na een maand vol goede voornemens alweer uit naar de vrolijkste periode van het jaar? Ook deze zomer kunnen we weer volop genieten van het gevarieerde aanbod van foodtruck festival TREK! Dit jaar reizen de keukens op wielen voor de vierde keer van stad naar stad om iedereen te voorzien van de lekkerste streetfood gerechten, spannende drankjes en (culinair) vermaak.

Vorig jaar bezochten maar liefst 300.000 mensen hun grootste foodfestival van Nederland en ook dit jaar staan ze weer voor je klaar. Tussen 11 mei en 10 september bezoekt de reizende parade maar liefst negen steden, waaronder Rotterdam, Maastricht, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam. Uniek aan het festival is dat ze niet alleen eten en drinken bieden, maar ook de ruimte geven aan theater, kleinkunst en live muziek. TREK biedt een podium aan getalenteerde, opkomende muzikanten en kleinkunstenaars, met entertainment voor jong en oud.

Net zoals andere jaren is het festival gratis toegankelijk (je betaalt wel éénmalig €2,50 bij de eerste bestelling voor het festival-‘glaswerk’) en voor alle leeftijden. Van sushi tot Surinaams en van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een zomer lang getrakteerd op gerechten uit de meest uiteenlopende keukens.

TREK agenda
Benieuwd naar wanneer het festival bij jou in de buurt komt? Check dan vooral onderstaande TREK agenda, met alle data en plaatsen in een mooi overzicht. Inderdaad, het duurt nog even, maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met je te verheugen. Naar welk festival ga jij?

Ook deze zomer weer volop genieten tijdens Festival TREK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *