Jamie Oliver helpt je met Jamie Oliver’s Kerst Kookboek om deze feestdagen de lekkerste gerechten zónder stress op tafel te zetten.
Want wat is er nu fijner dan tijdens het kerstfeest relaxed te kunnen genieten van een heerlijk kerstmenu? Jamies kerstkookboek zal je inspiratiebron én hulplijn zijn deze kerst. Het staat vol heerlijke recepten voor de feestdagen, van echte kerstklassiekers met een Jamie-twist tot vegetarische hoofdgerechten en gezonde traktaties. En natuurlijk ontbreken de recepten voor het kerstontbijt en de desserts niet. Jamies kerstkookboek zorgt ervoor dat je relaxed kunt genieten van de feestdagen!

We kennen hem natuurlijk allemaal als topkok met heerlijke gerechten. Van heel eenvoudig tot vrij complex. De laatste boeken die hij heeft uitgegeven zijn juist iets makkelijker. Jamies’ kookboek voor Kerst helpt je tijdens de feestdagen om de lekkerste gerechten zónder stress op tafel te zetten.

Dit Kerst kookboek van Jamie Oliver staat vol heerlijke recepten voor de feestdagen, denk dan aan:

  • Diner, van klassiekers tot vegetarische hoofdgerechten
  • Feestelijke tussendoortjes (zoals Kerstkoek)
  • Kerstontbijt of brunch
  • Superheerlijke desserts
  • Leuke eetverrassingen

Maar ook wat je kunt doen met de restjes, wat je allemaal kunt doen met aardappelen en ideeën voor lekkere kerstdrankjes. In het boek heeft een prachtige vormgeving en staat vol met mooie inspirerende foto’s. De liefhebbers van koken zullen hier van smullen ?

En alles is op een makkelijke manier beschreven, stap voor stap. Er staat ook veel over de voorbereiding. Zodat je samen met je gasten echt kunt genieten tijdens het Kerstdiner!

De Masterchef zelf

Wie kan je nu beter uitleggen hoe fijn dit boek is dan Jamie zelf? Bekijk zijn video:

 

Te koop bij Bol.com en Ako

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kerstdiner met Jamie Oliver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *