airfryer2Al bijna twee jaar hebben wij een Philips airfryer. Deze wordt niet dagelijks gebruikt, maar wel regelmatig. In het begin was het lastig om lekkere gerechten te vinden en had je eigenlijk alleen de Philips Chef. Daarom ben ik in december 2014 een facebook groep begonnen waarin alleen recepten staan die ik tegenkom op internet. Ondertussen zijn er 13.500 leden en groeit de groep nog dagelijks. Er zijn vaste mensen die een paar keer per week een recept in de groep zetten.

Wat is een airfryer en wat kan je er mee?
Frituur je zoals de meeste mensen ook af en toe graag thuis, maar herken je de nadelen van een friteuse? Ongezond, nare vetluchtjes, lastig schoonmaken. Ooit gedacht aan gezonder frituren met lucht?

De Philips Airfryer is hiervoor de ideale oplossing. Hiermee frituur je veel gezonder, namelijk met lucht! Verse frietjes bevatten hierdoor dan ook tot 80% minder vet dan verse frietjes uit een conventionele Philips-frituurpan én ze smaken overheerlijk! Bovendien is de Airfryer gemakkelijk schoon te maken (bijvoorbeeld in de vaatwasser) en veroorzaakt deze geen nare geurtjes.

Frituren
Met de Airfryer frituur je op een gezondere manier. Verse frietjes bevatten tot 80% minder vet en smaken overheerlijk. Bereid ook snacks, zoals kroketten en bitterballen in de Airfryer.

Grillen
Vlees en vis grillen kan ook met de Airfryer, bijvoorbeeld lekkere kipdrumsticks, saté of andere spiezen. Schroei het vlees snel dicht op hoge temperatuur en geniet van sappig vlees.

Bakken
Zin in iets zoets? Of bak je graag indrukwekkende taarten? Ook dit kan in de Airfryer! Maak nagerechten zoals crème brûlée of een lekkere appeltaart, muffins of cupcakes.

Roosteren
Met de Airfryer rooster je gemakkelijk spareribs of ander vlees. Wist je dat je zelfs biefstuk kunt bereiden? De Airfryer is dus echt multifunctioneel!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

De Philips airfryer, gezonder frituren met lucht!
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *